Što je Iva Todorić radila na večeri s Vatrenima?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NAKON spektakularnog dočeka na zagrebačkim ulicama na kojima je Vatrene dočekalo više od pola milijuna ljudi, za srebrne reprezentativce bila je priređena večera u restoranu Okrugljak. 

Na njoj se, pokazuju fotografije s ulaza u restoran, pojavila i Iva Todorić, a nije jasno što je tamo radila, ni tko ju je pozvao.

Todorićeva kći koju pamtimo po patetici i skupim torbicama

Podsjetimo, Iva Todorić koja se još donedavno prezivala Balent, bila je zaposlena u Agrokoru, dok je ta kompanija još uvijek bila obiteljski biznis njenog oca Ivice Todorića.  Bila je i na čelu nadzornog odbora Konzuma, a dok je vladin povjerenik nije smijenio s te funkcije radila je kao direktorica marketinga Agrokora. U slobodno vrijeme uživala je u jet-set statusu koji se trudila imati.

Nakon što je Agrokor počeo propadati, pokrenula je ljigavu kampanju u kojoj su njene bogate prijateljice, na društvenim mrežama moljakale za spas Todorića uz slogan "Spasimo Agrokor zajedno". Da stvar bude još tragikomičnija, bogate Instagram prijateljice Ive Todorić, predvođene Severinom, u svojoj su kampanji za spas Todorićeva Agrokora koristile i Konzumove blagajnice s kojima su se fotografirale.

Osnovala je i tvrtku Srculence a adresi Voćarska 53, gdje je njezina majka Vesna Todorić naslijedila stan, a tvrtku je registrirala za niz djelatnosti, uključujući i kreditiranje. Inspiraciju za ime kompanije pronašla je u cajki srpske pevaljke Dragane Delibašić.

Nakon što se Todorić predao policiji u Londonu, kći Iva šetala je Zagrebom s torbom od 18 tisuća kuna. Nedugo poslije obratila se ocu patetičnom čestitkom. 

"JA VJERUJEM u anđele. I ti si moj od kada znam za sebe! Sretan ti dan očeva tata", napisala je Iva Balent, sada Todorić, na Instagramu.

Pročitajte više