Ova žena ponosno pokazuje strije i celulit u badiću i uspoređuje ih s omiljenim ljetnim voćem

Foto: Instagram

TIJEKOM ljetnih mjeseci lubenice se mogu vidjeti posvuda, a to je bio i motiv kojim se vodila 33-godišnja Khrystyana Kazakova kada je objavila fotografiju svojih bokova.

Ova 33-godišnjakinja ističe kako je važno prihvatiti nesavršenosti na vlastitom tijelu, pa tako svoje strije i celulit naziva “prugama” nalik onima na kori lubenice.

“Kažu da si ono što jedeš. Pa, evo, ovo su moje pruge lubenice. I sviđa mi se kako se osjećam, kako izgledaju i kako se kreću”, napisala je uz fotografiju u bikiniju na kojoj je otkrila kožu na bedrima. 

Za one koji žele još bolji pogled na ono što se smatra nesavršenošću, Kazakova je objavila i sliku izbliza. Pokušala je ohrabriti i druge da pokažu svoje “pruge”, pa je dodala poruke poput: “Voli svoje tijelo” i “Svatko ima tijelo za plažu”. 

Kazakova je bila sudionica američkog reality showa u kojem je u gotovo svakoj epizodi jela lubenicu.

“To mi je najdraže voće. Volim kombinaciju pozitivnosti i humora u svojim porukama jer body positivity pokret koji promoviram ponekad može biti težak i nerazumljiv nekim osobama”, izjavila je za časopis Health.

“Zar ne vole svi lubenicu? Onda bi trebali voljeti i strije”, poručila je onima koji se srame skinuti u kupaći kostim zbog strija ili celulita ili misle da to nije normalno.

Pročitajte više