Reality zvijezda tri mjeseca nakon rođenja kćeri smršavjela je 15 kilograma

Foto: Instagram

OTKAKO je prije tri mjeseca rodila kći True Thompson, novopečena majka Khloe Kardashian je smršavjela gotovo 15 kilograma.

Zvijezda reality showa otkrila je kako ovaj gubitak kilograma duguje tome što je dojila i bila aktivna.

“Nakon što sam rodila True, nisam se prisiljavala izgubiti kilograme koje sam dobila u trudnoći. Želja mi je bila samo vratiti se rutini koju sam imala prije trudnoće, a to je vježbati pet do šest puta tjedno”, rekla je Khloe.

“True je 12. srpnja napunila tri mjeseca. Nisam si zacrtala brojku kilograma koju želim izgubiti u tom periodu, tim više što nisam moga vježbati prvih šest tjedana. Ali izgubila sam 15 kilograma. Šokirana sam što sam izgubila toliko kilograma u tako brzom roku”, objasnila je Khloe i poručila kako se ne želi uspoređivati s drugim ženama, već ima svoj put.

“Svaka žena ima svoj način. Imamo i drugačije prioritete u svakodnevnom životu. Jedan od mojih je imati tih sat vremena u danu za sebe.”

“Biti zdrava i aktivna mi je vrlo važno. Vježbanje je nešto što sam uvijek prakticirala za oslobađanje od stresa. Sada kada imam bebu i dalje želim imati to svoje vrijeme, svoj prostor, nešto što radim za sebe”, dodala je Khloe.

Ranije je priznala kako joj je bilo teško vratiti se vježbanju koje ju je brzo umaralo. Fokusirala se i na unos više proteina te voća i povrća, a manje ugljikohidrata.

“Trenutno sam na dijeti koju mi je preporučio moj nutricionist. Bogata je proteinima, a najbolje je što nisam nikada gladna jer stalno jedem.”

Pročitajte više