Ivana Vida Domagoju: "Moje si srce i moja duša, moj bećar i veseljak"

Foto: Instagram

IVANA Vida često na društvenim mrežama ističe koliko joj je važna obitelj i koliku podršku ima u suprugu Domagoju, a sad mu je posvetila dirljivu objavu u kojoj je pokušala sažeti sve što osjeća i misli o njemu.

''To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moj sve! Najponosnija sam žena na ovoj kugli zemaljskoj'', napisala je Ivana ispod fotke na kojoj Domagoj veselo pozira sa srebrnom medaljom.

Više od 12 tisuća lajkova skupilo se u pola sata, a komentarima pohvale za ovaj romantični par ne zna se broj.

''Kakve lijepe riječi! Imaš zašto biti ponosna, ta medalja je i tvoja i Davidova. Vi ste njegov vjetar u leđa'', ''Budi ponosna do kraja svog života, najbolji je'', ''Sve si rekla. Najbolji je'', ''To se zove ljubav'', samo su neke reakcije na Ivaninu objavu koja je izazvala lavinu pohvala kakvoj se vjerojatno ni sama nije nadala.

No to nije jedina poruka koju je ova domaća WAGsica odlučila danas poslati.

''Za sve one koji su me pljuvali, odnosno mene i Domagoja, valjda vam je sad svima jasno u kakvog sam se čovjeka zaljubila i zbog čega'', napisala je na Instagram Storyju uz hashtag koji je obilježio ovo Svjetsko prvenstvo: ''Nije u šoldima sve''.

Pročitajte više