Beljak o Thompsonu u autobusu: "Mora mi smeće fašističko dan pokvarit"

Foto: Pixsell/Borna FIlic/Twitter

U JEDNOM trenutku dok se autobus probijao kroz navijače cestom koja vodi od zagrebačke zračne luke, u autobus je ušao Marko Perković Thompson. Krešo Beljak to nije dobro primio.

Autobus je ušao u Zagreb, a Thompson je još u njemu. Rukovao se i grlio s igračima i izbornikom Zlatkom Dalićem, a netko od igrača pozdravio ga je riječima "geni kameni".

>> Thompson ušao u autobus s igračima

Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju s Thompsonom uz opis: "Stigo je kralj! Jedan jedini!!! Idemo Hrvatska".

"Nabijem i njega i sve fašiste"

Njegovu prisutnost u autobusu s Vatrenima ipak nisu svi dobro podnijeli. Šef HSS-a Krešo Beljak iskazao je svoje nezadovoljstvo na Twitteru.

"Mora mi smeće fašističko dan pokvarit.. ali neće, nabijem i njega i sve fašiste!!! Ignore!! Danas samo Hrvatska!!!!", napisao je.

 

Njegovu objavu komentirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor, upitavši ga kako će ga ignorirati kad će sigurno i on pjevati.

"Pa nek pjeva, ako su igrači i stožer to htjeli, ne vidim u čemu je problem. Jbg bila su prije neka druga vremena kad ste ga plaćali da ne pjeva", netko je napisao, a ona je odgovorila kako mu ona nije plaćala ni da pjeva ni da ne pjeva. 

Na to joj je isti tviteraš napisao "da je to samo ćaća radio".

"Ah da", glasio je odgovor Jadranke Kosor.
 

Pročitajte više