Čizme koje ovog ljeta svi već nose na jesen će biti veliki hit

Foto: Instagram

VOLE ih i domaće fashionistice.

O povratku ovog trenda s početka milenija pisali smo i uoči ljeta, a iako je najavljen tek za jesen, već je sada preplavio Instagram. Riječ je o kaubojskim čizmama koje su, da vas odmah utješimo, ipak bile na mini makeoveru i dobile moderniji look.

Britney se lako ponovo zaljubila u njih, a na pistu su ih vratili Dior, Calvin Klein, Vetements te gotovo sve vodeće dizajnerske kuće koje su u svojim kolekcijama za jesen/zimu 2018. ponudile kaubojske čizme u jarkim bojama, s uzorcima i u raznim drugim varijantama.

Modni svijet zakačio se još i prije ljeta te ih nastavio nositi i u ljetnim mjesecima, a tek na jesen će doživjeti najveći "modni boom".

U kaubojskim čizmama ove su sezone prošetale i domaće fashionistice. Iva Radić ih je odlično iskombinirala s dvije prekrasne haljine, bijelom koje se možete prisjetiti OVDJE i crvenom koju možete vidjeti u nastavku.

Kaubojskim čizmama nisu odoljele ni brojne druge poznate Hrvatice uključujući Nikolinu Lacković, Franku Batelić te Antoniju Blaće, a sve one, baš kao i strane fashionistice, nude vam odličnu inspiraciju za njihovo uklapanje u ljetne stajlinge.