Jedan Vatreni nije pružio ruku Putinu tijekom dodjele medalja

Foto: Twitter

MEDALJE na Svjetskom prvenstvu igračima su dijelili Gianni Infantino iz FIFA-e te Vladimir Putin, Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović. Igrači su se prilikom preuzimanja medalja rukovali sa svima (i grlili s Kolindom), no jedan naš reprezentativac izbjegao je rukovanje s Putinom.

Josip Pivarić medalju je primao nakon Mandžukića, a baš u trenutku kad je došao do Putina ovaj je uzimao medalju za sljedećeg igrača, pa je Pivarić prošao pokraj njega bez rukovanja.

Na snimci se vidi kako je Pivarić nekoliko trenutaka oklijevao te se čak i okrenuo da vidi gdje je Putin, no do rukovanja ipak nije došlo. Njegov potez odmah su uočili na društvenim mrežama.

"Wow, Pivarić je upravo preskočio Putina u ceremoniji dodjele medalja", pisali su tviteraši. Pivarić trenutno igra u kijevskom Dinamu pa su neki odmah počeli nagađati da je Putina izbjegao namjerno, no dokaza za to nema. Ima i onih koji nagađaju da je Putin bio taj koji je, okrenuvši se, namjerno izbjegao Pivarićevu ruku, upravo zbog toga gdje igra. 

Moguće je, naravno, i da Pivarić samo nije znao što napraviti kad se Putin slučajno okrenuo pokupiti sljedeću medalju.

Pročitajte više