Sergej Trifunović: Kako se zovu Hrvati u finalu Svjetskog prvenstva? Usraše.

Foto: Instagram

SRPSKI glumac Sergej Trifunović na društvenim mrežama osvrnuo se na utakmicu Hrvatske i Francuske u finalu Svjetskog prvenstva.

Najviše ga je inspirirao autogol Marija Mandžukića. "Gledam ovaj Mandžukićev autogol... Nevjerojatno kako je to jače od Hrvata: voli da ga zabije Srbinu, čak i kad igraju u istom timu", napisao je Trifunović na Twitteru, a kasnije se tom misli pohvalio i na Instagramu.

Na njegovu objavu pratitelji iz Hrvatske nisu najbolje reagirali. "Jebi se Trifunoviću. Unfollow", "Klošar si brate... Pričaš jedno, radiš drugo. Falš si osoba", "Glupane jedan", bili su samo neki od hejterskih komentara, dok su drugi pokušavali bijesnim Hrvatima objasiti Sergejev humor.

Zatim je ispričao i vic o Hrvatima. "Evo ga novi: (samo bez nacionalističkih proseravanja molim); Kako se zovu Hrvati u finalu svetskog prvenstva? Usraše", napisao je.

"Ja čestitam Hrvatima od osmine finala. Evo čestitam opet, nikakav problem. Ali navijao sam za Francuze od početka", na kraju je napisao u komentarima na Instagramu Sergej.

Tijekom utakmice objavio je i snimku na kojoj plazi jezik ispred TV-a.

Pročitajte više