Meghan Markle troši deset puta više na outfite od Kate Middleton?

Foto: Getty Images

OUTFITI kraljevske obitelji nisu jeftini, posebno kada se radi o članicama kraljevske obitelji. Meghan Markle i Kate Middleton često postavljaju trendove koje žene širom svijeta pokušavaju kopirati, ali po pristupačnijim cijenama.

Ipak, kako prenosi Elle, pozivajući se na informacije Daily Maila, čini se kako postoji znatna razlika između vrijednosti outfita Meghan Markle i Kate. Javljaju kako Meghan troši znatno više na odjeću nego što to radi Kate.

Meghan troši deset puta više od Kate na outfite?

Prema podacima koje je objavio Daily Mail, Kate je 2017. na outfite potrošila 119.000 funti i 100.000 funti 2016. godine. U eurima, to znači da je 2017. potrošila 134.172 tisuće eura, a 2016. godine 112.750 tisuća eura. I dok su ove cifre dovoljne da vam se zavrti u glavi, to je ništa naspram podatka o tome koliko će potrošiti Meghan, ako nastavi tempom kojim je krenula u 2018. godini.

"Meghanin budžet za odjeću već je nadmašio Katein. Zapravo, ako nastavi trenutnim tempom mogla bi potrošiti gotovo milijun funti do kraja godine", javlja Daily Mail, odnosno malo preko milijun i sto tisuća eura.

Primjerice, Meghan je na nedavnom posjetu Dublinu u roku od 24 sata nosila odjeću u vrijednosti od 28.000 funti, odnosno 31.570 tisuća eura.

Ako se pitate kako je to moguće, vrijedi napomenuti da kraljevska obitelj ne smije primati darove pa se sva dizajnerska odjeća kupuje. Meghan je već pokazala da voli dizajnerske stvari, a od vjenčanja s Harryjem mogli smo je vidjeti u komadima koje potpisuju Dior, Givenchy, Prada i Chanel.