VIDEO Ova medvjedica znala je samo za tugu i patnju sve dok je dobri ljudi nisu spasili

Screenshot YouTube

PRIJE više od 30 godina mladunče medvjeda imenom Fifi stiglo je u zoološki vrt u Pennsylvaniji. Ona je s drugim medvjedima godinama bila mučena i tjerana da izvodi razne teške trikove.

Nakon što se zoološki vrt zatvorio, Fifi je stavljena u stari zahrđali kavez u kojem je imala samo kućicu za pse kao skrovište. Fifi je propadala fizički i psihički.

Njeno krzno postalo je sve rjeđe, svakim danom je sve više mršavjela i živjela je u užasnoj boli zbog neliječenog artritisa. Svaki korak bio joj je bolan i težak, no 2015. godine dobila je priliku za bolji život.

Premještena je u sklonište za divlje životinje, gdje su joj pružili svu potrebnu medicinsku skrb i adekvatan smještaj. Ova draga medvjedica počela se polako oporavljati, krzno joj je postalo blistavo i svakim danom je sve snažnija i veselija.

Ove godine je prvi put hibernirala, što svih ovih godina nije mogla. Nadamo se da će Fifi sada sretno živjeti jer je to apsolutno zaslužila.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više