Piše: P.S. | 12.07.2018. 12:25

Pogledajte kako se danas odjenuo britanski veleposlanik u Hrvatskoj

BRITANSKI veleposlanik u Hrvatskoj Andrew Dalgleish fotografirao se u izdanju koje bi rijetko tko očekivao.

Na fotkama, naime, veleposlanik nosi hrvatski dres ispod sakoa, kao i čarape s kockastim uzorkom. A razlog je, kako je Dalgleish objasnio, oklada koju je napravio s hrvatskim veleposlanikom u Velikoj Britaniji, Igorom Pokazom.

 

 

"Obje momčadi, Engleska i Hrvatska, igrale su sa svim srcem, ali vaša je bila bolja, Igore Pokaz. Stoga, kako sam i obećao jučer na BBC-ju 5, držim se svog dijela dogovora. Sretno u finalu!" napisao je Dalgleish na Twitteru.

Okladili se da će gubitnik nositi čarape i prsluk u bojama pobjednika

Britanski veleposlanik u jučerašnjem je tvitu objasnio da su se njih dvojica jučer prije utakmice našli u emisiji BBC-ja 5, zaželjeli jedan drugome sreću u utakmici njihovih dviju reprezentacija i obvezali se da će gubitnik nositi čarape i prsluk u nacionalnim bojama pobjednika.

"UK bi sutra trebao pripaziti na otmjenog hrvatskog veleposlanika u bijelim čarapama i prsluku", nije propustio pritom bocnuti hrvatskog kolegu. Ali, kako se ispostavilo, on je na kraju bio taj koji je morao nositi kockasto.  

 

Britansko veleposlanstvo ovaj je simpatični potez objavilo i na Facebooku, gdje je objasnilo da će veleposlanik u ovom izdanju ići i izvan veleposlanstva na službene sastanke.

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE