Pašalić blizu povratka u Seriju A

Foto: EPA

JE LI Mario Pašalić (23) pred novom posudbom?

Francuska medijska sportska agencija RMC Sport obavijestila je kako se Mario Pašalić vraća u Italiju. Priopćila je kako su pregovori Chelseaja i Fiorentine u završnoj fazi. Mario Pašalić prvu i jedinu gažu na Apeninskom poluotoku odradio je na jednogodišnjoj posudbi u Milanu u sezoni 2016. / 2017.

Fiorentina je Marija Pašalića na poziciji centralnog veznjaka označila kao legitimnim nasljednikom Milana Badelja. Budući da nije produljio ponuđeni ugovor,  Milan Badelj krajem tekućeg mjeseca i službeno će završiti svoj četverogodišnji igrački mandat u talijanskom klubu.

Mario Pašalić pod ugovorom je s Chelseajem do 30. lipnja 2021. godine. Prema aktualnim informacijama, i u sljedećoj sezoni ne bi trebao biti u planovima stručnog stožera engleskog kluba. Chelseajeva uprava vjerojatno će ga ponovno posuditi, ali s opcijom kupnje na koncu posudbe.

Nakon što je za dva i pol milijuna eura napustio Hajduk u srpnju 2014. godine, Mariju Pašaliću u Chelseaju nije bilo povjeren status prvotimca i rezerve. Iskustvo je sakupljao na jednogodišnjim posudbama u Elcheu (2014. / 2015.) i Monacu (2015. / 2016.) te Milanu (2016. / 2017.) i Spartak Moskvi (2017. / 2018.).

Na tržištu je trenutačno vrijedan osam milijuna eura. Zastupa ga menadžer Marko Naletilić, koji predstavlja i Marka Pjacu.  
 

Pročitajte više