Neven Ciganović Britancima pokazao fotke iz srednje: "Bio sam debeo pa sam postao anoreksičan"

Foto: Instagram

"KAD MI je bilo devet godina, imao sam problema s koljenima i nisam mogao vježbati, a kao rezultat toga postao sam debelo dijete", započinje Neven Ciganović svoju ispovijest za britanski Channel 4. 

Prošle godine Ciganović je u Londonu snimao emisiju Plastic & Proud, a dio iz te epizode sad je objavljen na Facebooku. Epizoda se bavila Ciganovićevom ljubavi prema plastičnim operacijama, a pokrila je i pripreme za operaciju nosa koju je obavio u Teheranu, kako bi si olakšao disanje. Inače, tijekom te operacije dogodila se komplikacija o kojoj se raspisao cijeli svijet, a koja je Ciganoviću uzrokovala dugu i bolnu erekciju.

"Kad sam bio u srednjoj školi, odlučio sam smršavjeti pa sam postao anoreksičan i bulimičan. Izgubio sam jako puno kilograma. Postao sam jako opsjednut svojim izgledom", govori Ciganović te nabraja koje je sve operacije imao: "Imao sam tri operacije nosa, silikone u ustima i dvaput sam radio jagodice."

"Samo želim zaustaviti to starenje. Još uvijek želim izgledati kao da imam 47 zauvijek", govori Ciganović. U epizodi je gostovala i njegova prijateljica Sanja, koja je otkrila kako je Neven u mladosti bio dosta samozatajan.

Pročitajte više