Buldogica Zsa Zsa je osvojila titulu najružnijeg psa na svijetu

Screenshot Rumble

MOŽDA ovo natjecanje i nema privlačno ime, no vrlo je posjećeno i vlasnici su sretni ako njihovi psi osvoje neku titulu. Natjecanje za najružnijeg psa na svijetu se održalo danas na sajmu Sonoma-Marin u gradu Petaluma u Kaliforniji.

Na izbor najružnijeg psa ne utječe samo izgled, već i osobnost psa. Osim što ima "lude" oči, iskrivljeni rep i čudan hod, Zsa Zsa ima i posebno dugačak jezik koji je bio presudan da odnese titulu.

Na natjecanju je sudjelovalo 14 pasa, a neki od njih su bili i glumci u raznim filmovima i serijama baš zbog svog posebnog izgleda. Iako ovo natjecanje ne zvuči lijepo, svi sudionici su se dobro zabavili, a vlasnici svoje pse obožavaju baš takve kakvi jesu.

Neki od pasa su i udomljeni i spašeni jer ih nitko nije htio zbog njihovog izgleda. Neki psi imaju i zdravstvenih problema, no zapravo je ovo natjecanje jedan od pokazatelja da psi zaslužuju ljubav bez obzira na to kako izgledaju jer nije sve u ljepoti i treba gledati srcem. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više