Severina snimila spot s jednim od najseksi muškaraca na svijetu

Instagram

SEVERINA ovih dana radi punom parom. Nedavno je objavila spot za pjesmu "Unaprijed gotovo" koju je snimila s Petrom Grašom, a snage je udružila i sa srbijanskim bendom "Miligram" u pjesmi "Od ljeta do ljeta". Već u utorak fanove Severine očekuje njezina nova pjesma "Tutorial" za koju je već snimila spot.

Severina je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija iz spota, a posebnu pažnju privukla je fotka s Pedrom Soltzom, Brazilcem kojeg smatraju jednim od najzgodnijih frajera na planetu.

Pedro Soltz je hrvatski zet koji se preselio zbog ljubavi prema Iris Cekuš, s kojom ima kćerkicu Laru.

Zgodni Brazilac u Hrvatsku je došao 2016. godine, a odmah po dolasku dobio je malu ulogu u seriji "Kud puklo da puklo" u kojoj je glumio brazilskog nogometaša. Tom prilikom razgovarali smo sa zgodnim Pedrom koji je u to doba bio u fazi učenja hrvatskog jezika.

"Volim Hrvate, zaista uživam u Hrvatskoj. Čini mi se da Hrvati zaista žive za svoju obitelj i to mi se sviđa. Nekoliko smiješnih činjenica koje sam naučio su: rakija je lijek za sve i propuh je najgora stvar na svijetu", rekao nam je Pedro tom prilikom.

Pročitajte više