Brooke Shields godinama nismo vidjeli u bikiniju, sada je otkrila zašto

Foto: Instagram

GLUMICA i model Brooke Shields dugi niz godina nije pokazivala svoje tijelo u bikiniju. Tek nedavno je skupila hrabrost i odjenula ga. Otkrila je kako je ojačala samopouzdanje i pokazala tijelo te zašto bi isto trebali učiniti i svi ostali.

“Svi imamo drugačije tijelo, a toliko vremena trošimo uspoređujući se s drugima. Treba sagledati vlastitu individualnu psihološku strukturu i istaknuti jake strane, to je osnaživanje. Osjećaj odbačenosti ne nalazi se u mojoj DNK pa sam se upitala što imam i odlučila to pokazati”, rekla je Shields.

Kad je 1980. snimala film Plava laguna, Shields priznaje kako nije brinula o tome kako je oblikovano njezino tijelo jer je imala tek 15 godina i nije se još razvila.

“Kasnije sam počela vježbati i trudila se sagorjeti što više kalorija. Što sam se više znojila, mislila sam da bolje vježbam.”

No, Shields je tek nedavno, nakon što se sastala s trenerom zbog pripreme za operaciju koljena, naučila kako ojačati mišiće.

“To je razlog zbog kojeg sam toliko ponosno objavila fotografije u bikiniju na Instagramu: radila sam doista naporno”, pojasnila je i dodala: “Nosila sam kupaće kostime koji su mi praktički sezali do koljena. Najstarija kći mi je znala reći da u njima izgledam veliko. Shvatila sam da se moram osjećati sigurno u svojoj koži kako bih njoj bila dobar primjer.”

Pročitajte više