VIDEO Psi su shvatili da praščićima treba pomoć i postali su nerazdvojni

Screenshot YouTube

OVI psi su najbolji mogući roditelji malom praščiću. Praščić Opal je bio najmanji u svom leglu, a psi su ga naučili kako da se igra s ostalima, kako dijeliti igračke i poštovati osobni prostor.

Psi na ovoj farmi žive zajedno s praščićima i svaki dan provode vrijeme s njima, a onima najslabijima uvijek pomažu da odrastu i budu voljeni.

Kada bi se ove njuške pitalo koji im je najdraži mali praščić, odgovor bi bio Peanut. U nju su se zaljubili na prvi pogled i s njom dijele sve. Igračke, hranu, pa čak i krevet.

Postali su nerazdvojni i najbolji prijatelji. U njihovo već veselo i veliko društvo je došla i Piper koja je pronađena sama i ostavljena na zimi.

Piper je sa psima preuzela ulogu privremenih roditelja i pomaže svim novim malcima da se adaptiraju i nauče svemu što im je potrebno. Ova zbilja posebna obitelj zaslužuje sve pohvale. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više