Kupaći kostimi u kojima ćete se na plaži osjećati poput supermodela

Foto: Instagram

POZNATI supermodeli prava su inspiracija kada su u pitanju kupaći kostimi. Zbog njihovog opisa posla, u ovom ih oskudnom ljetnom komadu viđamo tijekom cijele godine, a uvijek je riječ o najnovijim kolekcijama i najsvježijim trendovima. Svakog ljeta imamo prilike vidjeti sve bogatiju ponudu kupaćih kostima, a evo što ovog ljeta nose najpoznatiji svjetski supermodeli:

 

Emily Ratajkowski odlično nosi zmijski uzorak u crvenoj boji, a gaćice visokih izreza odlično naglašavaju njezine duge noge i vitki struk. Emily očito obožava upravo ovaj uzorak jer isti ovakav badić posjeduje i u jednodijelnoj verziji. 

Treba napomenuti i da je Emily lansirala svoju liniju kupaćih kostima, a ovaj je samo dio njezine kolekcije.

 

Alessandra Ambrosio izgleda zanosno u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je odličan izbor ako imate manje grudi jer će upečatljiv print odvući pažnju s vašeg dekoltea i usmjeriti je na odlično centriran print koji vizualno sužava struk. 

 

Bella Hadid obožava pokazivati svoje savršeno tijelo bez ijednog grama viška. Zato se odlučila za popularni nude badić koji odaje dojam golog tijela, a sakriva samo strateška mjesta i ne daje puno prostora za tjelesne nedostatke. 

 

Joans Smalls zna što vole sportašice. Oduševila nas je bijelim jednodijelnim kupaćim kostimom s patentnim zatvaračem koji je kao stvoren za atletski građene djevojke koje ne vole previše detalja, ali opet žele ostaviti dojam djevojke u trendu. 

 

Novopečenu mamu Candice Swanepoel na njezinom Instagram profilu često viđamo upravo u kupaćim kostimima. Jedan od naših favorita je jednodijelni crni kupaći kostim koji svima dobro pristaje i nikada ne izlazi iz mode. 

 

Prelijepa trudnica Chanel Iman oduševit će sve romantičarke koje vole vidjeti volane i na kupaćim kostimima. Iako ovakav kroj kupaćeg kostima ne ostavlja baš zavidne linije nakon sunčanja, u njemu ćete se osjećati ženstveno i zasigurno biti zasute komplimentima. 

 

Sara Sampaio izgleda kao djevojčica u jednodijelnom kupaćem kostimu žute boje koji će odlično istaknuti vašu preplanulu put. 

 

Rome Strijd izgleda i više nego odlično u retro badiću plave boje s bijelim remenom. Ovo je jedan od najnovijih ovogodišnjih trendova i vjerujemo da će sve ljubiteljice vintage i retro odjeće posegnuti upravo za ovim modelom kupaćeg kostima na trenutnim sniženjima. 

 

Kendall Jenner zna koji kroj kupaćeg kostima najviše laska vitkoj figuri. Zato je njezin odabir odličan izbor za sve cure kojima je sportska elegancija svakodnevni izbor.