Objavljene fotografije Cesarea u Italiji. Na plaži je s ocem i smije se

TALIJANSKI portal la-notizia.net objavio je fotografiju Cesarea i njegovog oca na plaži. Na fotografiji se vidi kako se igraju te da se Cesare smije. U drugim medijima objavljeno je još fotografija na kojima se vidi i kako se Cesare druži s drugom djecom.

"Pozdrav, Nina. Putujem s našim sinom, prijateljima i obitelji na putovanje koje sam već ranije planirao s njim. Nakon povratka ću ti se javiti kako bismo dogovorili sve detalje oko viđanja. Cesare je dobro", ovo je SMS poruka upućena Nini Kuluz u četvrtak, piše la-notizia.net.

Podsjetimo, proteklog tjedna Cesare je s ocem otputovao u Italiju nakon što je ovrha dosad već nekoliko puta bila odgođena.

U veljači ove godine ovrha nad Cesareom Avenatijem bila je odgođena iz sigurnosnih razloga, dok je prije točno godinu dana ovrha bila odgođena jer se Alessandru Avenatiju nije osigurao prevoditelj na talijanski jezik.

Nina Kuluz i Alessandro Avenati neko su vrijeme imali zajedničko skrbništvo nad dječakom koji je trebao živjeti u Italiji, a majka ga je imala pravo viđati svaki dan. Nina je pobjegla iz Italije skrivajući se u BiH, potom se vratila u Split, a dječakov otac je dva puta pokušao sina vratiti u Italiju.

Lani u lipnju je pred njenom kućom bio organiziran velik prosvjed u kojem se tražila odgoda ovrhe nad djetetom. Odgoda je odgođena jer sud nije dječakovom ocu osigurao prevoditelja. U međuvremenu je na talijanskom sudu izgubila skrbništvo nad dječakom, zbog otmice sina je osuđena na tri godine i četiri mjeseca zatvora, obvezna je Alessandru isplatiti 50 tisuća eura odštete te ima obvezu javljanja talijanskoj policiji u Torinu svakih 20 dana.

Pročitajte više