Pitao curu da mu šalje što se događa na utakmici, njene poruke su sve

Foto: Instagram

KAD JE studenticu iz Londona Alison Finlay dečko zamolio da ga preko poruka izvještava o tome što se događa u utakmici između Engleske i Tunisa, ona nije dvojila ni sekunde. 

"Morao je raditi do kasno i nadao se da će stići kući do utakmice, ali nije pa me zamolio da mu uskočim. Ljubazno sam pristala", rekla je Alison za PA. Ona je svoje izvještaje o utakmici objavila na društvenim mrežama i odmah postala hit.

"Žuti karton za Englesku. Igrač sa žutim kartonom izgleda glupasto. Prošle su 34 minute i frizure im se još dobro drže. Tunis je zabio. Slobodan udarac za Englesku. Engleza su sad lagano dodirnuli, a on je žestoko pao na teren. Golema propuštena prilika za Englesku. Tunižanin je na podu. Izgleda da su ga udarili u kosu. Sudac izgleda nezainteresirano. Čovjek s ozlijeđenom kosom nije zadovoljan", samo su neke od poruka koje je Alison poslala dečku i osvojila srca ekipe na društvenim mrežama.

"Pa bolja si od komentatora BBC-ja", "Tvoji komentari mi daju želju da pratim nogomet, a Amerikanac sam", "Ovo je mnogo zabavnije od pravih komentatora", "Ovo su odlični komentari. Molim te nastavi", "Muž mi se valja po podu", bili su samo neki od oduševljenih komentara.

Pročitajte više