Argentinski navijači se nakon poraza od Hrvatske okomili na Messijevu ženu

Instagram

NE PRESTAJU reakcije nakon debakla koji je Hrvatska sinoć pružila Argentini. Leo Messi glavni je tragičar utakmice i ovih dana u Rusiji proživljava neke od najtežih trenutaka svoje karijere. Nakon što je promašio penal protiv Islanda, sinoć je bio potpuno nemoćan protiv Hrvatske te je na kraju utakmice bio potpuno shrvan. 

Argentinski navijači sinoć su plakali i ljutili se, a mnogi od njih su bijes odlučili iskaliti na Messijevoj ženi Antonelli Roccuzzo. 

Ispod fotografije njihovog malenog sina Cira nanizali su uvredljive komentare na račun Messija i poručili Antonelli da kaže mužu da ode iz reprezentacije.

"Kao da igra za kvart, a ne za reprezentaciju", "Sramota, trudi se samo u Barceloni", "Što se događa? Ono je katastrofa, nek se miče iz reprezentacije", samo su neki od komentara na Instagram profilu Messijeve supruge.

Antonella se prije utakmice s Islandom s djecom nalazila u Argentini, gdje je provodila vrijeme sa svojim roditeljima i rodbinom. Novinarima je rekla da joj se bilo jako teško organizirati da ide u Rusiju, budući da ima troje male djece, a najmlađi sin još nije ni prohodao.

Obećala je da će doći na utakmicu protiv Hrvatske, što je i napravila.

Pročitajte više