PULA Pomozimo malenom Pepiju da pronađe privremeni smještaj ili dom

PEPI je zadnji od četvorke koja je "odabrana" za sklonište u kojem je zaraza od parvovirusa česta pojava. On sada hitno traži dom ili privremeni smještaj. Jedan psić iz njegova legla izgubio je bitku s parvovirusom, a sestrica Boni sretno je udomljena. Treći psić danas putuje u Beč, a Pepi je ostao sam.

On se, također, zarazio parvovirusom, no bitku je dobio i preživio je. No nažalost, Pepi ne može na put Điđijem jer je preslab. Veterinari kažu kako će mu se stanje poboljšati za samo jedan dan, a volonteri vas mole da mu pružite barem privremeni smještaj kako se ne bi morao vratiti u boks skloništa.

Bilo bi savršeno kada bi mu netko pružio stalan dom i svu potrebnu ljubav i njegu. No dobra je opcija i privremeni smještaj do 18. lipnja, a nakon toga Pepi bi se mogao pridružiti bratu u Beču. Pepi ima maksimalno deset kilograma i šest mjeseci. Vrlo je nježan i dobroćudan. Za više informacija javite se Miri Banković.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više