LOVREN ODRŽAO PRESICU NA ANFIELDU PRIJE UTAKMICE KARIJERE Ovo sam sanjao kao dijete

Foto: Youtube

STOPER hrvatske reprezentacije Dejan Lovren u subotu igra utakmicu života, finale Lige prvaka protiv Real Madrida.

Lovren je danas izašao pred desetke novinara na službenoj press konferenciji na Anfieldu i poručio kako od malih nogu sanja tu utakmicu. U dresu Liverpoola borit će se i za prvi trofej.

"To je san svih nas. Otkako sam bio mali, sanjam o igranju u finalu Lige prvaka te podizanju pehara. Uskoro slijedi najvažniji dan u našim životima", izjavio je Lovren.

"Borit ćemo se za titulu protiv momčadi kojoj će ovo biti treće finale zaredom. Igrat ćemo protiv protivnika naviknutog na ovakve utakmice. Oni su ušli u povijest, a sada traže nešto naoko nemoguće. No mi također slijedimo svoj san", napomenuo je Lovren.

Real Madrid je osvojio Ligu prvaka u posljednje dvije sezone, dok je Liverpool zadnji, peti put došao do tog trofeja 2005. godine. Lovren je stigao među "Crvene" 2014. te još uvijek čeka svoj prvi pehar.

"Nadam se da ćemo jednog dana pričati svojim obiteljima i djeci kako smo osvojili ovaj trofej. Mi u ovoj utakmici nemamo ništa za izgubiti", rekao je.

Za Real Madrid, 12-erostrukog prvaka Europe, igrat će hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

"Zadnji put kada sam razgovarao s njima, rekao sam im da se vidimo u finalu. I sada smo tu. Uživat ćemo, a nadam se da ćemo mi izaći iz tog dvoboja kao prvaci", rekao je Lovren.

Liverpool je na putu do finala izbacio Porto, Manchester City i Romu, dok je Real Madrid bio bolji od PSG-a, Juventusa i Bayerna.

"Moramo biti ponosni na ono što smo od početka napravili", istaknuo je hrvatski branič.

 

Pročitajte više