Nives natjecateljici TLZP-a: "U tebe bih se mogla zaljubiti"

Screenshot: Instagram

IAKO se po prvi puta susrela s likom Nicki Minaj, Paola Valić Bekić ove nedjelje odnijela je pobjedu u zabavno-glazbenom showu "Tvoje lice zvuči poznato" otpjevavši upravo njenu pjesmu "Pound the alarm".

"Fantastično, sjajna izvedba i glas, ti kad si krenula repati, to je baš bilo strašno" rekao joj je Petreković nakon nastupa, dok je Nives rekla kako je Paolin nastup bio savršen. 

"Ovoga puta samo si se spustila tu niz stepenice i potpuno rasturila, od repanja do njezinog pogleda, sve je bilo toliko dobro da još uvijek dolazim k sebi", rekao je Kedžo, a Saša je odmah nakon nastupa otkrio kako će Paoli dodijeliti svojih dvanaest bodova.

Zahvaljujući Paolinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi za pomoć ovisnicima Vida iz Rijeke.

Show Tvoje lice zvuči poznato otvorio je Davor Dretar Drele koji se za ovu priliku preobrazio u Terezu Kesoviju i izveo njenu pjesmu Nono, dobri moj nono.

Petreković ga je pohvalio da mu odlično idu ženske uloge, Nives pohvalila njegovu gracioznost, Kedžo mu otvoreno rekao da je jedan od njegovih favorita, dok je Saša jednostavno zaključio:

"Ja sam se zaljubio."

Uslijedio je Amel Ćurić koji je postao Sylvester uz pjesmu "You make me feel".

Žiri je složno zaključio da mu nedostaje ženske energije i ženstvenosti, ali mu je Saša pohvalio ekspresiju lica i falset, a Petreković je rekao da je "iznenađen i fasciniran" njegovim pjevanjem.

Katarina Balaban je utjelovila Brunu Marsa, a s dječakom Gabrijelom Rodićem je otpjevala njegovu pjesmu Lazy.

Žiri nije štedio riječi hvale za njihov nastup, a Kedžo je zaključio da će mu Gabrijel uskoro biti "opasna konkurencija".

"Katarina, falilo mi je samo da tu jednu stepenicu više odeš da mogu reći da je ovo bio vrhunac svemira", pohvalio je Katarinu dok joj je Nives poručila da bi se mogla zaljubiti u nju.

Damir Poljiček je otpjevao hit Alke Vujice Otkad te nema.

"Nisi iskarikirao Alku Vuicu, ti si napravio sve kako treba", rekao mu je Saša, a ostatak žirija se složio da je Damir postigao veliki napredak.

Žiri je pohvalio i izvedbu Maje Bajamić koja je pjevala pjesmu All of me Johna Legenda.

"Već si dosadna koliko si uvijek savršena", rekla joj je Nives.

Napredovao i je Matko Knešaurek koji se prerušio u Captaina Jacka i izveo njegovu pjesmu Iko Iko, a Petreković mu je rekao da mu je ovo najenergičniji nastup dosad jer je "baš dao sebe".

Ana Vilenica je u ulozi Stevieja Wondera nasmijala žiri.

"Zvučalo mi je kao obrada svjetskih hitova, ali u kineskim restoranima", našalio se Kedžo, a Petreković je dodao: "Čak sam mislio da ti iza piše Made in China. " 

Pročitajte više