Kraljevska obitelj u Meghaninoj biografiji dala do znanja što misli o njenoj glumačkoj karijeri

 Screenshot: Yoiutube/www.royal.uk

PRIJE nego što je upoznala princa Harryja, Meghan Markle je 15 godina svog života posvetila glumačkoj karijeri, ali čini se da britansko plemstvo to ne smatra previše važnim, piše Daily Mail.

Na službenoj stranici kraljevske obitelji dodan je i dio posvećen novopečenoj vojvotkinji od Sussexa koji se fokusira na njen filantropski i dobrotvorni rad.

Tek kad čitatelj klikne na link posvećen njenoj biografiji, može pronaći referencu na njenu "površnu" glumačku karijeru koje se odrekla kako bi mogla biti s Harryjem.

Meghan je, inače, osim uloge u hit seriji Suits, glumila u 14 filmova, ali želite li pronaći taj podatak na službenoj stranici kraljevske obitelji, neće vam biti lako.

U dijelu posvećenoj njenom životu navedeno je da se od malih nogu bavila volonterskim i dobrotvornim radom te da je već s 11 godina od jedne tvrtke zatražila da promijene seksističku reklamu za deterdžent.

Također je navedeno da je volontirala u pučkoj kuhinji i da je surađivala s UN-om na području ženskih prava.

Jedini spomen njene 15-godišnje filmske karijere je dio u kojem se navodi da je "snimala u Torontu".

Kad kliknete na link s biografijom, također ćete morati proći kroz podatke o njenoj edukaciji, a tek onda možete vidjeti pojedinosti o njenoj glumačkoj karijeri, ali svedene na minimum.

U kratkom odlomku šturo je spomenuto da je Meghan glumila na filmu i televiziji i navedena je njena najpoznatija uloga, ona Rachel Zane u seriji Suits.

"Uloga vojvotkinje od Sussexa svodi se na beskonačan dobrotvorni rad, pa nije čudno da su se odlučili fokusirati na to, umjesto na njenu površnu i prolaznu karijeru glumice", zaključio je stručnjak za kraljevsku obitelj William Hanson.  

 

 

Pročitajte više