Pronašli smo najjeftinije stanove u Hrvatskoj, jedan od njih košta samo 12 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

JESTE li znali da na našem oglasniku postoje stanovi koji se mogu kupiti za manje od 100 tisuća kuna?

Zanimalo nas je koji su to najpovoljniji stanovi u Hrvatskoj i gdje se nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 21 tisuću eura dok je za najjeftiniji potrebno izdvojiti tek 12 tisuća eura.

Ovo su najjeftiniji stanovi na Index Oglasima:

1. Gorski kotar, 45 m2

Ovaj jednosobni stan od 45 metara kvadratnih nalazi se u naselju Moravice u Primorsko-goranskoj županiji. Stan ima balkon, a može se koristiti i terasa koja je velika 12 m2. Riječ je o najjeftinijem stanu na našem oglasniku. Prodaje se za samo 12 tisuća eura.

2. Osijek, 31 m2

Stan u centru Osijeka velik 31 četvorni metar za 21 tisuću eura? To je definitivno zanimljiva ponuda. Sastoji se od pretprostora, kuhinje, kupaonice i sobe, a pripada mu i vrt od 107 m2. Potpuno je namješten i odmah je useljiv.

3. Garešnica, 61 m2

U samom centru Garešničkog Brestovca, 4 km od centra Garešnice, nalazi se ovaj useljiv i namješten stan. Smješten je na 3. katu stambene zgrade i ima površinu 61,81 m2. Cijena kvadrata iznosi samo 283 eura što znači da stan može biti vaš već za 17.500 eura! Stan ima sve priključke, orijentacija je sjeveroistok-jugozapad, a u podrumu vlasnik ima i svoju ostavnu prostoriju.

4. Pakrac, 47 m2

Ovaj namješteni stan odmah je useljiv, vrlo je sunčan i ugodan za življenje. Nalazi se samo 400 metara od centra Pakraca, na tihoj i mirnoj lokaciji i pruža predivan pogled prema Pakracu i okolici. Površina stana iznosi 47,33 m2, a prodaje se po cijeni od 420 eura po metru kvadratnom tj. za 19.900 eura ukupno.

5. Petrinja, 35 m2

Oglas za ovaj stan izgleda nam jako primamljivo i vjerujemo da nekretnina neće još dugo biti na tržištu. Potpuno namješteni stan u Petrinji velik je 35 metara kvadratnih, a vaš može biti već za 19 tisuća eura. Smješten je na četvrtom katu stambene zgrade na Sajmištu, a sastoji se od kuhinje, sobe, kupaonice, hodnika i balkona. U podrumu se nalazi i spremište. 

Pročitajte više