ZAISKRILO IZMEĐU DVA PRIJATELJA Kovač i Salihamidžić se naguravali u finišu Kupa

Foto: Screenshot

NIKO KOVAČ tijekom cijele igračke karijere važio je za istinskog profesionalca, a takav je i kao trener. Iako je potpisao ugovor s Bayernom koji će voditi sljedeće sezone, bivši kapetan i izbornik Hrvatske hladnokrvno je sa svojim Eintrachtom srušio Bavarce u finalu njemačkog Kupa (3:1) i osvojio prvi trofej u karijeri.
 
> ČUDO U FINALU KUPA Rebić s dva gola šokirao Bayern, Kovač slavi uspjeh karijere
 
> Niko Kovač u suzama nakon senzacije i prvog trofeja u trenerskoj karijeri
 
> KOVAČ ISPISAO POVIJEST "Sretan sam zbog osvojenog kupa, ali i tužan jer odlazim"
 
> VIDEO Igrači prekinuli Kovačevu presicu i zalili ga pivom, njegova reakcija je sve oduševila
 
Klub iz Frankfurta tako je stigao do tog trofeja prvi put poslije 30 godina, a donio mu ga je Ante Rebić s dva leteća gola, dok je točku na i stavio srpski igrač i njegov veliki prijatelj Mijat Gaćinović. 
 
No pri rezultatu 2:1 za Eintracht, u sudačkoj nadoknadi Bayern je činio sve kako bi stigao do remija i produžetaka, a Kovačeva momčad grčevito se branila. I onda je u posljednjim minutama sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić protestirao kod četvrtog suca, nakon čega je došlo i do naguravanja s Nikom.
 

 
Njih dvojica su veliki prijatelji. Igrali su zajedno u Münchenu od 2001. do 2003. godine, a Kovač je ponajviše zahvaljujući Braci dobio čast voditi Bayern sljedeće sezone. Međutim, emocije su bile jake, a tijekom utakmice ne postoje prijateljski odnosi. Nakon susreta Salihamidžić je pogledao snimku i kroz smijeh rekao kako to nije ništa ozbiljno te da su takve stvari u nogometu normalne, posebno u tijesnom finišu kakav je bio u Berlinu.
 
"Kevin je želio izbaciti loptu, ali je udario Martineza u nogu i srušio ga u šesnaestercu. Imali smo sreće, mislim da je to bio jedanaesterac za Bayern", prokomentirao je Kovač detalj iz sudačke nadoknade, a isto je priznao i sam Boateng.  
 
 
 

Pročitajte više