Kao nebo i zemlja: Meghan slavila u seksi haljini, Kate je na svojoj fešti bila u čednom izdanju

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON ceremonije u kapelici Svetog Jurja, Meghan Markle presvukla se u puno jednostavniju vjenčanicu s potpisom Stelle McCartney za proslavu u Frogmore Houseu.

Jednostavna svilena haljina otkrivala joj je ramena, a zbog otvorenih leđa britanski mediji pišu da je to bio vrlo smion i seksi izbor.

Embed from Getty Images

Kako se usporedbe dviju šogorica Meghan i Kate Middleton ne mogu izbjeći, prisjetili su se što je na svom svadbenom slavlju nosila supruga princa Williama.

Kate se u travnju 2011. odlučila za bijelu satensku haljinu bez naramenica i s pojasom optočenim dijamantima. Meghan bi haljinu vjerojatno nosila bez ičega, no puno konzervativnija Kate gola ramena prekrila je čupavim bolerom.

Embed from Getty Images

Iako je na svadbi nosila punđu, na večernjem slavlju raspustila je kosu. Meghan je i navečer nosila skupljenu kosu kako bi se što bolje vidio izrez na leđima.

Embed from Getty Images

Na slavlju u Frogmore Houseu bilo je 200 članova obitelji i najbližih prijatelja mladenaca. Osim predivne dvorane, Frogmore se može pohvaliti i idiličnim vrtom.

"Windsor je jako važan princu Harryju, a on i Meghan ovdje su lani provodili puno vremena", izvijestili su iz Kensingtonske palače. 

Pročitajte više