VIDEO Ovaj pas proizvodi zvukove kao foka i zbog toga je pronašao obitelj

 Screenshot: Facebook

DENNIS je pesonja koji više od svega voli pričati i sve bi to bilo uredu da kad se glasa ne zvuči kao foka. Zapravo to je i ono što ga je spasilo iz skloništa i omogućilo mu obitelj.

Njegov čovjek je slučajno naišao na njega kada je došao u sklonište po nekog drugog psa koji je već bio rezerviran za novi dom. Pronašao je Dennisa i odmah se zaljubio u njega. No i tu je bilo problema jer je i on imao potencijalne udomitelje.

Čovjek se odlučio da mu barem pruži dva tjedna sreće kod sebe doma, da ne mora biti u skloništu dok njegovi novi vlasnici dođu po njega. Ono što se desilo tih dana je nevjerojatno prijateljstvo i velika ljubav.

Dennis je oduševio sve oko sebe, a privremeni udomitelj je prvi put shvatio što znači istinski voljeti i imati najboljeg prijatelja. Znao je i da će doći trenutak kada će se mora rastati.

Kada su pravi Dennisovi udomitelji trebali doći po njega i kada su vidjeli filmove i slike Dennisa i njegova prijatelja, znali su da ne smiju raskinuti ovako divno prijateljstvo i odlučili su da ovaj divan pesonja s posebnim glasom ipak treba ostati tu gdje je.

Njih dvojica uistinu su najbolji prijatelji i kada ih vidite zajedno, možete osjetiti njihovu sreću i ljubav. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više