Druga vjenčanica Meghan Markle otkriva mnogo više od prve

Foto:Gulliver Image/Getty Images/Youtube

NAKON bajkovitog vjenčanja, Harryja i Meghan očekuje ekstravagantna proslava, a na nju su se uputili sa stilom.

Meghan se za proslavu presvukla u drugu vjenčanicu koja je bila nešto jednostavnija od haljine koju je nosila tijekom samog obreda. Usku bijelu haljinu koja, pričvršćena oko vrata, otkriva ramena, dizajnirala je Stella McCartney, a načinjena je od svile.

Na nogama je imala satenske cipele čiji su potplati obojeni u nježno plavu, dok joj je kosa skupljena u elegantnu punđu.

Embed from Getty Images

Princ Harry je svoju novu suprugu smjestio u Jaguar E-Type Concept Zero, automobil koji je originalno proizveden 1968., a sad je prebačen na električni pogon, piše Telegraph.

Harry je kao pravi gospodin svojoj nevjesti pridržao vrata, a zatim je odvezao na prijem kod kraljice, nakon čega idu na ludi afterparty festivalske i karnevalske tematike, piše Mirror.

Goste bi trebala dočekati wagyu govedina podrijetlom iz Južnoafričke Republike te pivo, šampanjac i ledene skulpture napunjene votkom.

Embed from Getty Images

Princ Charles će na privatnoj večeri u Frogmore Houseu ugostiti Harryjev i Meghanin "bliski krug" koji podrazumijeva 200 ljudi, među kojima će se naći njihova najbliža obitelj i prijatelji.

"I Meghan i Harry vole partijati i imaju divlju stranu pa ni njihova proslava ne može biti drugačija. Oboje obožavaju glazbu i festivale pa su na ovoj tematskoj zabavi odlučili objediniti te stvari. Možda se radi o kraljevskom vjenčanju, ali ni jedno od njih nije ukočena osoba pa ne žele da takvi budu ni njihovi gosti", ispričao je za Mirror izvor blizak kraljevskoj obitelji.  

Pročitajte više