Evo kako je jedna mama smršavjela 30 kilograma uz trosatno pravilo

Foto: Facebook/Tiff Hall

TIFFANY Hall, trenerica fitnessa i novopečena mama, osmislila je "trosatno pravilo" pomoću kojeg je izgubila kilograme nakupljene u trudnoći.

"Trosatno pravilo sam izmislila kako bih se riješila tipične 'sve ili ništa' dijete", rekla je Hall za NBC News.



"Samo recite sebi - čovjek sam i griješim. Ako pogriješite, za tri sata se resetirajte i počnite iznova. Svaka tri sata je novi početak i prilika za novi start s dijetom", priča Hall.

Hall se u trudnoći udebljala 30 kilograma i izgubila ih u osam mjeseci. "Nisam htjela ništa forsirati, nego izgubiti kilograme sporo i zdravo", priča Hall koja je prije trudnoće bila trenerica u australskoj verziji emisije Život na vagi.

Prije nego što posegnete za pizzom ili krafnom, zapitajte se jeste li gladni ili tužni, savjetuje Hall i dodaje kako to jednostavno pitanje može pomoći u osvještavanju problema koji možda imate.



Napišite na papir deset svari koje želite promijeniti kako biste bili zadovoljniji sobom. Za neke to može biti slikanje, sviranje klavira ili pletenje, za druge sport ili vježbanje, ali pronađite neki hobi kako biste odagnali misli od hrane, savjetuje trenerica.



Za ovu trenericu cijeli plan prehrane je u znaku broja tri: tri sata, tri obroka, tri užine. Savjetuje da jedete tri uravnotežena obroka dnevno i tri male zdrave užine. Proteini i zdrave masnoće ključni su jer će vas držati sitima, dodaje Hall.



Pratite uspjeh i zapisujte gubitak kilograma i dnevni unos namirnica, tako ćete ostati motivirani, savjetuje Hall.

Pročitajte više