Šetnja koja se pretvorila u noćnu moru: Vlasnica je uletjela u Dravu kako bi spasila svoju kujicu od smrti

Foto: Ellany Ipša

ELLANY Ipša šetala je svoje pse uz Staru Dravu u Bilju kao što je to činila bezbroj puta, ne sluteći da će se ta šetnja vrlo brzo pretvoriti u noćnu moru. Njezina kujica Bessy ušla je u vodu i uživala je u kupanju i igri. Njezini psi obožavaju igranje u vodi i uvijek ih je puštala da to čine. No jučer je njezina kujica u Dravi gotovo izgubila život.

Vrlo je brzo Ellany primijetila da Bessy ne može izaći iz vode, iako se svom snagom trudila da tu učini. Nakon nekoliko trenutaka, Bessy je potonula i izronila nekoliko puta i bilo je jasno da je nešto povlači  u vodu. Ellany je skinula tenisice i ušla u Dravu. Kada joj se približila, Bessy je ponovno potonula, a njezina hrabra vlasnica zaronila je kako bi je pronašla, no nije mogla vidjeti ništa.

Na sreću, izronile su u istom trenutku te ju je vlasnica zgrabila za ogrlicu i izvukla na obalu. Bessy je šepala na jednu nogu i odmah je odvezena veterinaru. Tamo su ustanovili da noga nije slomljena te da se vjerojatno radilo o somu koji ju je pokušao odvući na dno. Ellany je cijelom situacijom prestravljena i nije sigurna hoće li svoje ljubimce ponovno puštati u Dravu. 

Pročitajte više