VIDEO Spašena kujica pit bula obožava mačiće i pomaže im u odrastanju

Screenshot: YouTube

KUJICA pit bula tražila je svoj dom i obitelj, a u njenom oglasu je pisalo da se slaže sa svima i obožava druge ljude i životinje. Žena koja ju je udomila znala je da je želi pa je bez puno razmišljanja otišla po nju. Kujica je imala i svoje bebe koje su odrasle i bile udomljene, ali njen majčinski instinkt nije nestao.

Kada su došli kući, dočekali su ih maleni mačići, a kujica ih nije prestala lizati i uređivati. Kujica Zuca i njena nova najbolja prijateljica Stout bili su nerazdvojni 7 godina, no nažalost mačka je bila teško bolesna i ubrzo je uginula.

Zuca je bila jako tužna i depresivna, a njena vlasnica znala je što treba napraviti. Dovezla je kući nekoliko mačića koji su s oduševljenjem prihvatili svoju zamjensku mamu. Zuca ih je odmah počela njegovati, dopustila im je da skaču po njoj i da se sklupčaju pokraj nje kako bi im bilo toplo.

Osim što se brine za njih, mnoge je i spasila. Jedan od sretnika je maleni Cocoa Bean za kojeg se činilo da se predao, no čim ga je žena stavila blizu kujice, kao da je shvatio da mora živjeti.

Iako su svi ovi mačići na privremenom smještaju, čini se da Zuca razumije kako im mora pomoći kada im je najgore i otpratiti ih u njihove nove obitelji.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više