Što vaša odjevna kombinacija za prvi spoj otkriva o vama?

Foto: Instagram

PRONAĆI savršen outfit za prvi spoj ponekad može biti nemoguća misija. Ipak, ovo su neke od opcija na koje se djevojke odlučuju. No pitanje je kakav dojam odaju te kombinacije.


1. Suknja i tenisice

Ovo je outfit koji poručuje kako ste djevojka slobodnog duha koja voli gledati filmove. Do ideje za outfit ste vjerojatno došli na Pinterestu dok ste tražili savršenu haljinicu za ljeto. Ovakvim outfitom odajete dojam osobe koja se želi dobro zabaviti i koja je opuštena.
 


2. Traperice i top

Nakon što ste se odlučili za ovakav look, njime poručujete kako ste jedna od dečkiju. "Hej, ne nosim haljinu", poruka je ovog outfita koji suptilno skreće pogled na grudi.

Ovo je odlična kombinacija za većinu situacija koja pokazuje da se ne trudite previše, ali ste i dalje seksi.


3. Uska haljina i štikle

Osim ako na prvi spoj ne idete u najotmjeniji bar u gradu, možda malo pretjerujete.

Ali, ako je ovo kombinacija u kojoj se najudobnije osjećate, onda je to pravi izbor. Ali, imajte na umu da ćete, ako se odlučite na još jedan spoj, teško nadmašiti dojam koji ste ostavili outfitom na prvom spoju.


4. Maksi haljina

 

Ako ste se odlučile za maksi haljinu, nije vas strah pokazati svoji hippie stranu dečku s kojem ste na spoju i to je jako kul. Kada se radi o modi, važno je da vam je udobno u onome u čemu nosite, a maksi haljina savršen je izbor za to.

Posebno zbog pritiska oko prvog spoja. Uostalom, što vam je udobnije u outfitu koji nosite, bit ćete opuštenije na spoju.
 


5. Haljina na preklop

Ako ste se odlučili na ovakav outfit, vjerojatno idete na neko otmjeno mjesto.

Čini se kako znate što hoćete a takav dojam i ostavljate. Niste tip osobe koji će trpjeti sranja i tražite nekoga tko je odlučan jednako kao i vi.