"Gole simuliraju oralni seks": Kako partijaju frajeri koji su se obogatili na kriptovalutama

Ilustracija: Instagram (Na fotografijama nisu događaji iz teksta)

EKSKLUZIVNI burlesque klub na Manhattanu imena The Box preplavili su bogataši koji su zaradili na kriptovalutama. New York je od 14. do 16, svibnja bio domaćin konferencije o kriptovalutama Consensus pa je grad bio prepun trgovaca kriptovalutama u potrazi za zabavom.

Novinarka Business Insidera odlučila je provjeriti kako se zabavljaju kriptovalutaši te kako troše svoj novac. I nije otkrila ništa neočekivano - troše ga na lijepe žene, drogu i alkohol. 

"U klubu u kojemu fotografiranje nije dozvoljeno žene u korzetima i donjem rublju poslužuju boce votke i šampanjca muškarcima u odijelima. Na pozornici dvije gole žene simuliraju oralni seks dok ih gomila potiče vrišteći. U jednom trenutku jedna od njih jede nešto što bi trebalo izgledati kao izmet ove druge... Pojavljuje se polugoli muškarac s ogromnom bradom i počinje se vrtjeti oko žene koja na grudima nosi špičastu prozirnu plastiku u stilu Madonne. Vrećice kokaina dijele se okolo, ispod ruke", napisala je novinarka.

"Ako ti dam kokaina, obećavaš li da nećeš pisati o tome?" upitala ju je jedna žena u klubu. "Tvorac jedne kriptovalute pod nadimkom Fluffy Pony priča o moći tehnologije dok se ispred nas, na šanku spušta žena u mikro tangama", prepričava novinarka i objašnjava da je raspoloženje u klubu veoma slavljeničko. 

"Mnogi od ovih ljudi obogatili su se posljednje desetljeće preko tehnologija koje mnogi i danas ismijavaju. 'Bogaćenje na kriptovalutama je nešto što većina nas nikad nije očekivala. Nismo imali novca... I što sad raditi s hrpom novca za koji nikad niste ni mislili da ćete ga imati?' objašnjava jedan od prisutnih u klubu. Za neke od njih odgovor je u ekskluzivnom klubu za odrasle s gomilom boca skupog alkohola i droge. Za druge je odgovor u ulaganju u nove tehnologije za koje vjeruju da će promijeniti i internet i društvo u kojem živimo", objašnjava.

U tri ujutro na pozornici se pojavio reper YTCracker koji je u New York stigao samo da bi nastupao u klubu The Box. Odrepao je pjesme posvećene kriptovalutama Bitcoin Baron i Crypto Illuminati. 

"Prisutni dižu čaše šampanjca prema njemu, a jedan od njih mi govori: 'Kriptovalute će promijeniti svijet. Ovo je tek početak'", napisala je.

Pročitajte više