VIDEO Majka u SAD-u izbola kćer više od 50 puta pa zapalila kuću, uhićena s osmijehom na licu

Screenshot: YouTube
 
POLICIJA u Tulsi uhitila je majku koja je zatočila svoje kćeri, jednu izbola više od 50 puta i zapalila kuću.
 
Taheerah Ahmad (39) zatočila je svoje tri kćeri u kući i zavezala ih. Najstariju (11) je izbola i izudarala motikom između 50 i 80 puta, a zatim zapalila kuću i pobjegla s jednom od kćeri. Pronađena je s osmogodišnjom kćeri na obližnjem parkiralištu i uhićena, a prilikom uhićenja se nasmiješila, objavila je policija u srijedu.
 
 
Ahmad prijeti doživotna kazna zatvora. Policijska službenica Jeanne MacKenzie izjavila je: "Ovaj dan će svi pamtiti. Bilo je kao u horor filmu, krv na namještaju i posvuda. Ovo je traumatično iskustvo za sve upletene. Ta djeca će imati probleme do kraja svog života".
 
"Učinila sam to u samoobrani, djeca su me mrzila"
 
Izbodena djevojčica je u bolnici u kritičnom stanju, a druge dvije djevojčice su zbrinute, objavile su vlasti. Ahmad je izjavila da je sve učinila "u samoobrani" i da ju je njena kćer "mrzila" te da su je "djeca uznemiravala zbog načina na koji su je gledala".
 
Devetogodišnja kćer pronađena je u kući i ispričala je da ih je majka držala zatočene tjedan dana, prijetila im da će ih izbosti ako izađu iz sobe i nije im davala hranu ni vodu.
 
Jedna od susjeda izjavila je da je šokirana događajem: "Djeca su izgledala sretno, ona je izgledala sretno, uvijek su sve bile nasmijane. Slali smo svoju djecu da se igraju s njima. Nikada ne bih pomislila da bi mogla učiniti nešto ovakvo". 
 
 

 

 

Pročitajte više