Kod Ludbrega uhićen pedofil koji je zlostavljao tri curice, među njima i svoju unuku

Ilustracija: 123rf

POLICIJA je u okolici Ludbrega uhitila muškarca starog 65 godina zbog sumnje da je tri djevojčice stare između osam i deset godina dirao po intimnim dijelovima tijela, neslužbeno doznaje Podravski od osoba dobro upućenih u cijeli slučaj. Kazneno je prijavljen i u pritvoru čeka okončanje službene istrage.

Kako se doznaje, policija sumnja da je 65-godišnjak navodno mjesecima iskorištavao dječju nevinost i djevojčice neprilično dirao po intimnim dijelovima tijela. Da bi stvar bilo gora, taj je čovjek djevojčice, a među njima i svoju unuku, redovito vozio na vjeronauk u crkvu koji su polazile kao pripremu za prvu pričest.

Navodno zlostavljanje otkriveno je kada se jedna od djevojčica nakon vjeronauka majci požalila, da ju "boli ondje dolje". Djevojčica je navela da je osumnjičeni nju često već duže vrijeme nagovarao da mu sjedi u krilu te ju je dirao po intimnim dijelovima.

Policija je uz pomoć dječjih psihologa, koju su razgovarali sa svim djevojčicama, provela detaljnu istragu te odmah uhitila osumnjičenog.

On se već dva tjedna nalazi u pritvoru, a o daljnjim postupcima u ovom slučaju odlučit će Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

"Poznajem čovjeka za kojeg se tvrdi da je radio ove strašne stvari. Stavio bih odmah ruku u vatru da to nije tako. Naš susjed je jedan dobar i ugledan čovjek. Moj otac radio je s njim 20 godina i govori mi da boljeg čovjeka u životu nije sreo", rekao je za Podravski  jedan od mještana koji je ostao šokiran kada je čuo navode o mogućem zlostavljanju djece.

Pročitajte više