Makedonski šleper se kod Kutine zabio u rumunjski šleper s prikolicom, vozaču se bore za život

Foto: 

VATROGASNA postaja Kutina na svojim je Facebook stranicama objavila fotografije prometne nesreće koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak na autocesti A3. U nesreći su sudjelovala dva kamiona s prikolicama, a vozač jednog kamiona dobio je po život opasne ozlijede.

"Događaj se dogodio oko 01:40 na sto petom kilometru južne strane autoceste A3 Bregana - Zagreb - Lipovac. Državljanin Makedonije koji je rođen 1969. godine upravljao je kamionom s prikolicom makedonskih tablica", kazali su nam iz policije.

Kako doznajemo, makedonski vozač najvjerojatnije nije držao razmak tijekom vožnje pa se zabio u stražnji dio prikolice rumunjskih tablica, a koja je bila privezana na tegljač rumunjskih tablica. S tim kamionom je upravljao državljanin Rumunjske.

Vozač i suvozač makedonskog vozila prevezeni su u sisačku bolnicu gdje su vozaču konstatirane teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Suvozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, a pomoć je zatražio i vozač rumunjskog kamiona. I njemu su konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Očevid su obavili policajci iz Kutine.

Pročitajte više