Piše: Ž.L. | 17.05.2018. 19:36

Roditelji u Kaliforniji godinama mučili djecu, tužitelji objavili stravične detalje

Foto: Solano County District Attorney's Office
 
TUŽITELJI su objavili detalje sadističkog mučenja koje je trpjelo desetero djece spašeno iz obiteljske kuće u Kaliforniji.
 
Policija je u ožujku uhitila roditelje desetero djece, Inu Rogers i Jonathana Allena, nakon prijave o nestanku jednog djeteta. Par je optužen da je nekoliko godina mučio svoju djecu, a spašena su djeca dobi od 4 mjeseca do 11 godina.
 
 
>>KUĆA STRAVE U KALIFORNIJI Roditelji mučili desetero djece, policija ih otkrila slučajno
 
Tužitelji su na sudu naveli da su roditelji mučili djecu "simulacijama utapanja (engleski waterboarding), udarali su ih, grizli, gađali strijelama i zračnim puškama, tukli štapovima i palicama te polijevali vrućom vodom". Također su naveli da su neka djeca pretrpjela lomove na rukama i nogama.
 
"Volim svoju djecu svim svojim srcem"
 
Nakon nekoliko tjedana ispitivanja, tužitelji su izjavili da su djeca žrtve sadističkog mučenja. Otac je optužen za mučenje i zlostavljanje, a majka je navodno sprečavala djecu u prijavljivanju ozljeda. Par je porekao sve optužbe.
 
Allen je tijekom ispitivanja u zatvoru izjavio da se smatra miroljubivim čovjekom i nazvao se "Indiana Jones duhovnosti": "Volim svoju djecu svim svojim srcem. Nitko nije savršen, ali ja nisam životinja. Nisam mučitelj i nisam čudovište".
 
Rogers je ranije Allena opisala kao "divnu osobu": "Moj suprug ima puno tetovaža. Izgleda kao strašna osoba i zato ga ljudi brzo osuđuju". Privedena je nakon saslušanja u srijedu. 
 
 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE