Piše: M.V. | 17.05.2018. 18:00

U sudaru školskog autobusa i kamiona u SAD-u poginule najmanje dvije osobe, deseci djece ozlijeđeni

Screenshot: YouTube

U SUDARU školskog autobusa i kamiona s prikolicom koji se dogodio na glavnoj autocesti u državi New Jersey najmanje su dvije osobe poginule, a ozlijeđeno je više djece, piše Independent. 

 

 

NBC New York piše da su u stravičnom sudaru poginule najmanje dvije osobe, jedna punoljetna i jedno dijete. Najmanje dvoje djece ima ozljede opasne po život, a deseci su ozlijeđeni. Radi se o djeci iz školskog autobusa.

 
 
Iz škole East Brook Middle School u Paramusu potvrdili su kako se radi o autobusu koji vozi njihovu djecu, a prema školskom kalendaru za danas je bio planiran izlet učenika petog razreda u Waterloo Village u Stanhopeu. Pretpostavlja se da je u autobusu bilo 40-ak djece.
 
 
 
 
Dijelovi autobusa razbacani su stoptinjak metara ukrug. Autobus se nakon sudara prevrnuo na bok i blokirao promet autocestom koja je zatvorena u oba smjera.
 
 
 
 
Prizor "stravičan"
 
Gradonačelnik Mount Olivea Rob Greenbaum prizor nakon sudara nazvao je "prestrašnim", piše CNN. Prema prvim podacima, djeca su od siline udara izbačena kroz prozor autobusa.  
 
 
 
 
Hitne službe su na terenu, ozlijeđene su primile tri lokalne bolnice. Iz bolnice Hackettstown Medical Center priopćeno je kako su primili 12 ozlijeđenih iz ove prometne nesreće, piše Fox 5. 
 
Policija je na mjestu nesreće.  
 
 
 
 
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE