Ljubavni trokut: Lana je mislila da je u vezi s Ćorlukom, a on je već bio s Frankom

Foto: Facebook/Twitter/Press

LIPANJ 2012. godine bližio se kraju, a klubovi sa Zrća medijima su slali priopćenja o poznatim gostima koji su kod njih tulumarili tog vikenda. Jedan se klub pohvalio imenima Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, nesvjestan da je tog vikenda počela veza koja će šest ljeta kasnije biti okrunjena brakom.

Vedran je u Novalji potražio odmor nakon ispadanje hrvatske reprezentacije s Eura 2012., a taman u isto vrijeme tamo se zatekla svježe slobodna Franka. Nekoliko tjedana ranije pukla je njena veza s Lukom Tomašom iz benda KinoKlub.

Iako su mediji dotad pratili Vedranovu kratku romansu s unukom generala Ivana Čermaka, Lanom Gadžom Čermak, čim je ugledao Franku, prekid je bio gotova stvar. U člancima iz tog vremena stoji da se tri dana nije odvajao od Franke te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

Mjesec i pol kasnije upoznao je Frankinu obitelj, a fotografiju iz njenog rodnog Labina objavio je na Facebooku i time dao do znanja da je veza ozbiljna.

U to vrijeme unuka generala Čermaka vjerojatno je proživljavala pravu noćnu moru jer je bila uvjerena da je ona Čarlijeva djevojka.

"Jedna je francuska spisateljica jednom rekla: 'Volim svoju prošlost. Volim svoju sadašnjost. Nije me sram zbog onoga što sam imala i nisam žalosna što to više nemam.' Ni za čim u životu ne žalim, pa ni za ovim. Za sve postoji neki razlog", rekla je Lana tada.

Nakon toga oglasila se i Franka.

"Ljudi malo ste pretjerali sto se tiče Vedrana. Ja ne želim biti poznata po tome s kim hodam već po svojem radu i pjesmama. Nadam se da razumijete", napisala je na Twitteru.

Nastavak njihove veze bio je manje turbulentan. Nakon što je Vedran otišao u Moskvu, Franka je otišla s njim i na neko vrijeme zamrznula svoju karijeru. Slobodno su vrijeme najčešće provodili u Hrvatskoj ili na putovanjima, na kojima ih je pratio i ljubimac Oski.

Ove godine Franka se vratila na scenu te je neuspješno predstavila Hrvatsku na Eurosongu.
 

Pročitajte više