Piše: D. Ma. | 17.05.2018. 08:17

Sinoć je u bolnici preminula još jedna osoba nakon teške nesreće kod Vinkovaca

Screenhot Google Street View

U PROMETNOJ nesreći koja se jučer oko 16.30 dogodila na državnoj cesti između Jankovaca i Srijemskih Laza na vinkovačkom području dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno, izvijestila je policija.

>> U teškoj nesreći kod Vinkovaca poginula jedna osoba, 6 ozlijeđenih, policija objavila detalje

Do prometne nesreće došlo je kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom Citroen vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dvaju teretnih vozila. U tom trenutku, iz suprotnog smjera, naišao je osobni automobil Chevrolet, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca, priopćili su iz policije.

U sudaru je smrtno stradao vozač Citroena, 58-godišnjak iz Ivankova, dok su dvije osobe u njegovu vozilu bile ozlijeđene (obje iz Ivankova). Kako javlja policija, sinoć je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci preminuo i 64-godišnjak iz Ivankova, putnik u osobnom vozilu 58-godišnjaka.

Putnik u Citroenu, 27-godišnjak iz Ivankova, teže je ozlijeđen, kao i vozačica Chevroleta, 21-godišnjakinja iz Đeletovaca.

Putnici u Chevroletu, 42-godišnjak i 78-godišnjakinja iz Đeletovaca teže su ozlijeđeni. Jedna osoba, 47-godišnjak iz Đeletovaca, također putnik u Chevroletu, lakše je ozlijeđen.
 

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE