Piše: Hina | 16.05.2018. 15:10

Božinović: Policija provjerava sve dokumente iz Afere Hotmail

Foto: Hina

MINISTAR unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je da policija provjerava i analizira sadržaj svih relevantnih dokumenata vezanih uz Aferu Hotmail i aktivnosti grupe Borg.

Božinović je u izjavi novinarima nakon susreta sa slovačkom kolegicom kazao da ne može govoriti “što policija konkretno radi”, ali da radi u koordinaciji s Državnim odvjetništvom te da “provodi sve radnje koje policija treba provoditi”. Dodao je i da policija radi na temelju zahtjeva Državnog odvjetništva te da “provjerava i analizira sadržaj svih relevantnih dokumenata”.

U Državnom odvjetništvu u srijedu se neslužbeno doznalo da, nakon dvije kaznene prijave koje su zbog Afere Hotmail, odnosno aktivnosti tzv. grupe Borg, protiv bivše potpredsjednice vlade Martine Dalić podnijele stranke Slobodna Hrvatska i Živi zid, rad na tom slučaju preuzima Uskok.

Potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić izjavila je u ponedjeljak da je u dogovoru s premijerom Andrejom Plenkovićem podnijela neopozivu ostavku na svoju dužnost jer je zbog Agrokora, kako je kazala, postala uteg i teret premijeru, vladi, HDZ-u i vladajućoj većini.
 

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE