Glavašević nazvao Jandrokovića patuljkom

Foto: Twitter/Bojan Glavasevic, Patrik Macek/PIXSELL

JUTROS je prilično napeto na zasjedanju sabora. Nakon govora Davora Bernardića, zastupnicima se obratio Željko Glasnović i u svom govoru napao članove SDP-a.
 
>> Glasnović nesuvislo drobio u Saboru, Glavašević zbog njega lupao o stol
 
"Ta štakorska linija. Ma ne, vi ste komunisti. Vaši su mozgovi uništeni od...", rekao je Glasnović prije nego što ga je predsjednik sabora Gordan Jandroković upozorio.
 

Na Glasnovićev govor reagirao je zastupnik SDP-a Bojan Glavašević. Upitao je Jandrokovića je li njemu prihvatljivo da Glasnović članove SDP-a naziva komunistima, na što je dobio - opomenu.
 

Glavašević na Twitteru: Jandroković je patuljak
 
Glavašević se stoga oglasio na svom Twitter profilu i, između ostalog, nazvao Jandrokovića patuljkom.
 
"Gordan Jandroković, sa svime što je postigao i što tek treba postići u životu, tek je patuljak u usporedbi s onim što su za ovu zemlju postigli ljudi poput Freda Matića. Dozvolivši Glasnoviću da pljuje, između ostalih, po Fredu, Jandroković je pokazao puno siromaštvo svog duha", napisao je Glavašević.
 
"A u ime mojeg oca, djeda i bake, ubijenih kako bi Hrvatska mogla živjeti i biti slobodna, zahvaljujem gospodinu predsjedniku Hrvatskog sabora što je zaštitio i moje dostojanstvo kada mi je Glasnović rekao da nisam želio Hrvatsku i da je ne želim ni danas", dodao je Glavašević u drugom tvitu.
 

Pročitajte više