Britanci nisu imali milosti prema srpskom nastupu na Eurosongu, hejtali ih zbog ove tri stvari

Screenshot: YouTube

EUROSONG je završio, pobjednik (odnosno pobjednica) se zna, no euforija oko popularnog glazbenog natjecanja još se ne stišava. Pretresaju se i komentiraju nastupi svih natjecatelja te se traže i najmanje greške i sitnice u njihovim izvedbama.

Novinar Daily Maila, Jim Shelley napravio je veliki osvrt na eurovizijske natjecatelje i nije imao milosti prema nikome, a pogotovo prema našim susjedima Srbima i njihovim predstavnicima - grupi Balkanika i Sanji Iliću.

Naime, Shelley je nabrojio nekoliko ne baš laskavih kategorija koje je sam izmislio i proglasio pobjednike, a srpski predstavnici našli su se u čak tri.

Prva kategorija u koju je svrstao Balkaniku i Ilića je kategorija najgorih trikova na pozornici. "Stari čovjek koji na pozornici stoji na stupu sa strane i svira frulu", opisao je srpsku točku Shelley. Uvrstio ih je i u kategoriju najgorih plagijatora te njihov nastup usporedio sa spotom za pjesmu Bohemian Rhapsody grupe Queen.

Treća kategorija u kojoj je Britanac popljuvao Srbe je kategorija veoma neobičnog imena u kojoj se nalazi samo Srbija, a koja se odnosi na pjevača Balkanike Mladena Lukića - najstrašniji snagator koji izgleda poput sotonista.

Pročitajte više