Jacques Houdek zadao posljednji udarac lanjskom pobjedniku Eurosonga: "Ova scena je sve"

Foto: Facebook/YouTube

NAKON što je podigao prašinu svojom prozivkom lanjskog pobjednika Salvadora Sobrala zbog pljuvanja po pjesmi Izraelke Nette Barzilai, Jacques Houdek dobio je priliku još jednom pokazati istinitost one "Tko se zadnji smije, najslađe se smije".

"SJAJAN EUROSONG!!! PUNO FANTASTIČNIH PJESAMA!!! BILO JE NAPETO DO SAMOGA KRAJA!!! Moji favoriti Bugari EQUINOX ipak nisu dobacili daleko, ali meni je ta pjesma TOP! :) Odlične su mi bile Austrija, Njemačka, Estonija... ČESTITKE Netta Barzilai נטע ברזילי NA ČISTOJ POBJEDI, razvalila je večeras! Iako nije bila moj favorit, moram reći da je nagradu svakako zaslužila. Vidjeti Salvadora Sobrala kako joj na kraju predaje nagradu bilo je NEPROCJENJIVO!!!" napisao je na Facebooku.

U komentare svoje objave zalijepio je screenshot trenutka u kojem Sobral Netti predaje nagradu i čestita na pobjedi, nakon što je prije nekoliko dana rekao da je njena pjesma užasna.

"Ova scena je SVE!!!" dopisao je Jacques.

"YouTube je mislio da će mi se svidjeti izraelska pjesma. Pustio sam je i čula se ta užasna pjesma. Srećom ove godine ne moram ništa slušati", rekao je Sobral prošlog tjedna.

Takav njegov stav razbjesnio je Jacquesa Houdeka, koji je Sobralu posvetio dulji status u kojem ga je i tagirao.

"SRAM TE BILO, Salvador Sobral!!! SRAM TE BILO!!! Je li ovo način na koji bi pobjednik Eurosonga trebao govoriti? Pokušavao si se predstaviti kao skroman čovjek, pravi umjetnik, i možda si prevario cijelu Europu, no nisi mene prevario! Da ti kažem nešto, Salvador Sobral, prošle godine kad si propustio sve probe, a tvoja sestra ih je sve odradila za tebe, EBU te trebala diskvalificirati! To je bilo neprofesionalno i nepravedno prema svima nama koji smo bili tamo i radili teški posao", napisao je između ostalog Jacques.

Ostatak statusa pročitajte ovdje.

Jacquesov post privukao je pažnju obožavatelja iz cijelog svijeta, a velik dio njih slaže se s njim.

"Kad ti se 'karijera' vrti samo oko lošeg zdravlja, tvoje vrijeme je ograničeno pa mislim da su mu potrebne ovakve stvari da se pojavljuje u medijima, no rezultati neće biti onakvi kakve očekuje, gubi popularnost zbog arogancije. Zaboravio je da se kao pobjednik i domaćin mora ponašati na određeni način. Oduvijek smatram da je lažan i bez karizme, pjesma mu je dosadna i staromodna i pobijedio je samo zbog kampanje sažalijevanja. EBU nije poštovala druge natjecatelje kad mu je dopustila da preskače probe, a da ne govorim da je imao majicu s političkom porukom na presici", napisao je jedan muškarac iz Venezuele, na što mu je Jacques odgovorio: "Oh, zaboravio sam na majicu." 

Ostatak reakcija pročitajte ovdje.

Pročitajte više