HRT JE URNEBESAN Dva dana zaredom u istu emisiju zvali istog čovjeka da brani Dalićku

Screenshot: Index/HRT

HRT je još jednom dokazao koliko su daleko spremni otići u obranu Martine Dalić.

>> OČAJNIČKA OBRANA DALIĆKE Jesu li na HRT-u idioti ili namjerno lažu?


Da je Hrvatska radiotelevizija, koju smo svi prisiljeni plaćati, režimski medij koji se umjesto novinara bavi PR-om vladajućih, to nije nikakva tajna.

Kad ne možeš naći sugovornika koji će braniti Dalićku - pozovi istog!


No, otkako je Index počeo objavljivati mailove Martine Dalić koji duboko kompromitiraju potpredsjednicu vlade, na HRT-u je zavladala prava panika. Tražio se sugovornik koji će u emisiji Tema dana, koja ide nakon središnjeg Dnevnika, braniti Martinu Dalić.

No, s obzirom na to da, nakon što je Index neosporno dokazao da je "skupina Borg" (koju je okupila Martina Dalić) u tajnosti napisala Lex Agrokor, a potom sjajno zaradila na njemu, u Hrvatskoj je ostalo vrlo malo onih koji su vlastitim imenom spremni stati u obranu potpredsjednice vlade.

Dva dana zaredom u istoj emisiji s istim tezama


Jedan od njih je politolog Pero Maldini sa Sveučilišta u Dubrovniku, pa ga je tako HRT odlučio pozvati dva dana zaredom, u istu emisiju, da brani Dalićku. Ne treba ni napominjati da u emisiju nijedan od ta dva dana nije bio pozvan nitko s drugačijim mišljenjem.

Jučer je Maldini tako u Temi dana govorio da mu se "čini previše nategnuto da je netko namjerno trebao donijeti jedan čitav zakon da bi neka manja grupa imala nekakvu korist".

Danas se HRT-ova Tema dana bavila istom temom, a HRT očito nije mogao naći novog gosta koji bi branio Dalićku pa su pozvali - Peru Maldinija.

On je danas otišao korak dalje u odnosu na jučer pa je tako ustvrdio da "nema argumenata za smjenu Martine Dalić".

Ako je i od HRT-a, previše je.

Pročitajte više