Pronašla umjetni nokat i drogu u autu pa mislila da je muž vara, ali istina je još gora

Foto: Facebook

KAD JE u automobilu svog muža pronašla umjetni nokat i drogu posumnjala je da je muž vara, no ispostavilo se da se njihovim autom koristi dvoje stranaca.

Muhannad Kaddour nikako nije mogao dokazati svojoj ženi da nema pojma odakle u njihovom autu miris marihuane i umjetni nokat.

"Moja žena je kao sve žene odmah počela ispitivati odakle to i s kim sam bio u autu. Onda sam i sam počeo osjećati miris marihuane, a kako ne pušim ni ja ni itko tko se vozio sa mnom počeo sam se brinuti", ispričao je on.

Jedne večeri, dok je provjeravao je li mu auto zaključan, primijetio je da automatski ključ ne reagira što je značilo da je automobil zaključan iznutra.

"Vidio sam dvoje ljudi kako sjede u mom autu. Bio sam toliko šokiran da sam čak pogledao tablice kako bih bio siguran da je to zbilja moj auto", rekao je za Daily Mail.

Dodao je kako njegov auto nema klasičan ključ, nego se zaključava pomoću signala, a njih dvoje su imali uređaj kojim su mogli imitirati taj signal.

"Ja sam ih pokušavao zaključati unutra, a ona je cijelo vrijeme otključavala pomoću tog uređaja. Na kraju sam ih uspio zaključati i pozvao policiju", ispričao je on.

Kad je čak osmero policajaca stiglo, jednostavno su otključali vrata i pustili ih van, tvrdi Muhannad.

"Rekli su im da je auto imao otvoren prozor te da su pokušavali kucati kod susjeda, a kad im nitko nije otvarao, navodno su sjeli u auto. Uređaj je sakrila od policije, a oni su ih jednostavno pustili. Tih dvoje klošara je ulazilo u moj auto, kralo mi stvari, prljali su ga i pušili svoju drogu unutra, a nakon toga su slobodno odšetali", ogorčen je on.

Muhannad kaže da su nakon incidenta promijenili brave na kući, ali da se i dalje ne osjećaju sigurno.

"Neki dan sam sreo tu ženu, prošla je kraj mene i nije htjela razgovarati. Mislim da se radi o bandi koja operira u istočnom Londonu. Krali su mi punjače i sunčane naočale iz auta, ali nisu mi ukrali auto pa su se provukli kroz rupu u zakonu. Čini se da ništa ne mogu učiniti kako bismo se supruga i ja osjećali sigurno", zaključio je ljutiti Muhannad.  

Pročitajte više