Franka progovorila o skandalu s plagijatom i otkrila da Ćorluka neće doći na Eurosong

Foto: Instagram

FRANKA Batelić za manje od dva tjedna pokušat će ući u finale Eurosonga. Lijepa pjevačica predstavlja Hrvatsku s pjesmom Crazy, za koju je sama napisala tekst. Nakon što je objavljeno da upravo ona ide na Eurosong, Franka je rekla da joj se ostvario san.

San se pretvorio u noćnu moru nakon što je rumunjski pjevač Guez optužio Frankin tim da su plagirali njegovu pjesmu.

"Ja sam se vozila doma za uskrsni vikend i sve je palo u vodu, nemam riječi za opisati taj osjećaj. Razočaranje, bijes, tuga - sve u jednom. Jako sam bila razočarana cijelim spletom događanja i situacijom na koju nisam mogla utjecati. Sve sam krivila, bila sam toliko zbunjena, nisam znala kome više vjerovati. Totalno sam bila u kaosu i rasulu i mislim da je to očekivano jer ipak toliko se trudiš i radiš na pjesmi za Euroviziju i onda ti se splet nesretnih okolnosti dogodi i promijeni se sve", rekla je Franka za Exkluziv.

Franka nastupa u prvom polufinalu, 12. po redu. 

Strani fanovi Eurosonga Franku nazivaju seksi WAGsicom iz Hrvatske, zbog njezine veze s Vedranom Ćorlukom. Vedran ipak neće doći u Lisabon, zbog klupskih obaveza. Franka je naglasila da joj je on uz majku najveća podrška u životu.

Pročitajte više