Muškarac iz Koprivnice djevojku podvodio lokalnim bogatašima da bi kockao. Vjenčali su se

Ilustracija: Shutterstock (nije povezano s događajem iz teksta)
 
SLUČAJ iz Koprivnice, u kojem je 52-godišnjak podvodio svoju 28-godišnju djevojku, dobio je svoj epilog.
 
Naime, kako piše Podravski, par se - vjenčao.
 
>> Muškarac iz Koprivnice vlastitu djevojku podvodio lokalnim bogatašima da bi mogao kockati
 
Mladenka odmah promijenila prezime na društvenim mrežama
 
Muškarac je još prošlog ljeta završio u istražnom zatvoru zbog podvođenja svoje 24 godine mlađe djevojke, a baš negdje oko početka suđenja par je odlučio uploviti u bračne vode.
 
Dakle, 28-godišnjakinja koja je, tvrdi optužnica, pružala seksualne usluge na poticaj svojeg dečka udajom za njega neće ga morati teretiti na suđenju i na to je više nitko ne može prisiliti. 
 
Djevojka je dobrovoljno pružala spolne usluge brojnim muškarcima i novac predavala svom partneru. Usluge je navodno naplaćivala 50 eura i više, ovisno o vrsti. Tijekom izvida utvrđeno je i kako je koprivnički svodnik novac trošio na kocku.
 
Kako doznaje Podravski, par se vjenčao u koprivničkoj Gradskoj vijećnici. Mladenka je nakon toga na svom Facebook profilu promijenila prezime.
 
Također, Podravski dodaje da je djevojka "prošla transformaciju od grešnice do svetice". Objave su joj religioznog sadržaja uz mnoštvo vjerskih poruka i slika Isusa Krista.
 
Optužen za 11 kaznenih djela prostitucije
 
Suđenje 52-godišnjaku počelo je prošli tjedan na Općinskom sudu u Koprivnici. Sudac Krešimir Pavlović, koji je prije nešto više od mjesec dana potvrdio optužnicu, suđenje je odmah zatvorio za javnost.
 
Muškarca optužnica tereti za ukupno 11 kaznenih djela prostitucije. Koprivnička policija uspjela mu ih je toliko dokazati tijekom kriminalističkog istraživanja - tajne mjere praćenja, snimanja razgovora na mobitelu i presretanja tekstualnih poruka.
 
Mladenka je žrtva, a svjedočit će 11 klijenata
 
Kako 28-godišnjakinja zarađeni novac od prodaje svojeg tijela nije zadržavala za sebe, barem tako tvrdi optužnica, u ovom se predmetu vodi kao žrtva kaznenog djela.
 
Očekuje se kako će svih 11 klijenata, inače starijih poduzetnika s područja Međimurja i Podravine, biti ispitano tijekom suđenja.

Pročitajte više